okładka

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2002.

Mięso technologia., Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych, rozwój,znaczenie przemysłu mięsnego struktura,skład chemiczny mięsa żywiec, bezpieczeństwo,higiena pracy sprzęt ochrony osobistej, Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych, Podręcznik

dostępne:

2 z 2

Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
83-204-2720-7 : zł 46
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2002.
Objętość
363, [1] s., [24] s. tabl. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
637.5(075.3.053.7)
637.5(075.3.053.7)
637.5(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych
rozwój,znaczenie przemysłu mięsnego struktura,skład chemiczny mięsa żywiec
bezpieczeństwo,higiena pracy sprzęt ochrony osobistej
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Słowa kluczowe
przemysł mięsny w Polsce rzeźny ubój uboczne artykuły poubojowe rozbiór mięsa mięso - ocena poubojowa, metody utrwalania, przetwórstwo metody utrwalania mięsa przetwórstwo mięsa ocena poubojowa mięsa przeróbka poubojowa mięsa wędliny - produkcja, ocena jakościowa konserwy - produkcja, ocena jakościowa przyprawy do mięsa substancje dodatkowe do mięsa osłonki sztuczne konfekcjonowanie mięsa ocena produktu wskaźniki zysków transport surowców, przetworów mięsnych gospodarka wodno-ściekowa higiena produkcji HACCP Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli bezpieczeństwo, higiena pracy sprzęt ochrony osobistej
020
%a 8320427207
080
%a 637.5(075.3.053.7)
080
%a 637.5(075.3.053.7)
080
%a 637.5(075.3.053.7)
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2002.
300
%a 363, [1] s., [24] s. tabl. : %b il. (w tym kolor.), mapy ;%b il. (w tym kolor.), mapy ;%b il. (w tym kolor.), mapy ;%b il. (w tym kolor.), mapy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso %x technologia.
650
%a Mięso %v podręcznik dla szkół zawodowych %x technologia
650
%a rozwój,znaczenie przemysłu mięsnego struktura,skład chemiczny mięsa żywiec
650
%a bezpieczeństwo,higiena pracy sprzęt ochrony osobistej
650
%a Mięso %v podręcznik dla szkół zawodowych %x technologia
655
%a Podręcznik
692
%x przemysł mięsny w Polsce%x rzeźny ubój%x uboczne artykuły poubojowe%x rozbiór mięsa%x mięso - ocena poubojowa, metody utrwalania, przetwórstwo%x metody utrwalania mięsa%x przetwórstwo mięsa%x ocena poubojowa mięsa%x przeróbka poubojowa mięsa%x wędliny - produkcja, ocena jakościowa%x konserwy - produkcja, ocena jakościowa%x przyprawy do mięsa%x substancje dodatkowe do mięsa%x osłonki sztuczne%x konfekcjonowanie mięsa%x ocena produktu%x wskaźniki zysków%x transport surowców, przetworów mięsnych%x gospodarka wodno-ściekowa%x higiena produkcji%x HACCP%x Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli%x bezpieczeństwo, higiena pracy%x sprzęt ochrony osobistej
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2720-7 : zł 46

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 8610
Sygnatura: Cz 636/639
Status: Do czytelni
2.
Numer inwentarzowy: 86072
Sygnatura: W 637
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane